flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду: Про результат розгляду резонансної кримінальної справи в місцевому суді

05 серпня 2022, 09:20

 

15 липня 2022 року місцевим судом ухвалено обвинувальний вирок стосовно гр. С., яким його визнано винуватим у завданні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 6 місяців.

При призначенні покарання суд урахував особу обвинуваченого, характер та ступінь суспільної небезпечності скоєного ним кримінального правопорушення, обставину, що пом’якшує покарання (добровільне відшкодування завданого збитку в розмірі 150000 грн.) та відсутність обтяжуючих покарання обставин, позитивну репутацію обвинуваченого в минулому, а також те, що раніше він був не судимий.  

Станом на день оприлюднення даної інформації вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений сторонами провадження в апеляційному порядку.

 

Справа розглядалася одноособово: головуючий суддя – Сізов Д.В., номер справи в Єдиному державному реєстрі судових рішень – 581/76/21.

 

Довідково: Органом досудового розслідування гр. С. обвинувачувався у вчиненні 08 липня 2020 року в сел. Липова Долина кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

      Інформацію підготовлено прес-службою місцевого суду