flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага!!! У місцевому суді запрацював службовий мобільний телефон

25 листопада 2019, 15:34

З 25 листопада 2019 року у Липоводолинському районному суді Сумської області запрацював службовий мобільний телефон: 0668193889.

З цього часу відвідувачі суду можуть телефонувати до суду і передавати канцелярії установи телефонограми, іншу пов’язану зі справами інформацію (включаючи, інформацію з приводу причин неявок в судові засідання учасників справ, іншу інформацію щодо справ, які перебувають у провадженні суду тощо), а також учасники справ зможуть отримувати довідкову інформацію від працівників апарату суду щодо руху справ у суді, та іншу необхідну інформацію щодо розглянутих справ та діяльності суду, не пов’язану із юридичними консультаціями, проте з дотриманням законодавства про персональні дані.

До цього, працівники апарату місцевого суду також будуть використовувати вищевказаний службовий мобільний телефон також для усних повідомлень та викликів сторін і інших учасників справ про час та місце судових засідань та для повідомлення від суду іншої інформації зазначеним особам.

Додатково повідомляємо, що суд не приймає жодних заяв та повідомлень у спосіб надіслання SMS, MMS-повідомлень, а також листів з використанням сучасних програм-мессенджерів Viber, WhatsApp тощо. 

Запровадження службового мобільного телефону є черговим та логічним кроком керівництва місцевого суду по покращенню стану комунікації суду з відвідувачами установи, сторонами у справах та особами, чиї справи вже є розглянутими, з метою підвищення інформативності та доступності надання судових послуг.

 

     Інформацію підготовлено прес-службою місцевого суду