flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новина: ВІДБУЛАСЯ ОПЕРАТИВНА НАРАДА СУДДІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ СУДУ

01 вересня 2023, 08:29

22 серпня 2023 року в приміщенні Липоводолинського районного суду проведена оперативна нарада суддів та працівників апарату місцевого суду, під час якої підведено підсумки роботи установи за перше півріччя 2023 року.

Голова суду Сізов Д.В. зупинився на стислому викладі виконаних пунктів плану роботи суду на перше півріччя 2023 року та повідомив, що за результатами роботи усі працівники на належному рівні виконували покладені на них посадові обов’язки, що й забезпечило ефективну та якісну роботу суду, також доповідачем наведені статистичні показники розглянутих справ суддями та відомості про кількість й результати оскаржених судових рішень.

Керівник апарату суду Жепко В.І. зупинився на висвітленні кадрового укомплектування апарату суду та повідомив, що на теперішній час у суді відсутні вакантні посади, а прийняті на роботу спеціалісти забезпечать більш якісну роботу суду.

 Також зауважено на тому, що у травні 2023 року суд перейшов під охорону Служби судової охорони в Сумській області, що покращило стан охоронюваності установи та рівень правопорядку в суді.

 Під час наради також обговорені інші організаційні питання роботи суду в умовах воєнного стану.

 Керівництво суду також подякувало суддям та працівникам апарату за спільну плідну роботу в першому півріччі 2023 року.

  

                                             Інформацію підготовлено прес-службою місцевого суду