flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол зборів суддів Липоводолинського районного суду Сумської області № 10 від 29 грудня 2014 року

 Протокол зборів суддів Липоводолинського районного суду Сумської області  № 10 від 29 грудня 2014 року

 

Присутні:

Голова суду Бутенко Д.В.

Заступник голови суду Сізов Д.В.

Суддя Кузьмінський О.В.

 

Голова зборів: Бутенко Д.В.

Секретар: Кузьмінський О.В.

 

                                               Порядок денний:               

1.      Обрання  слідчого судді та визначення строку виконання його обов’язків, а також щодо механізму взаємозамінності слідчого судді іншим суддею суду.

 

По першому питанню слухали:

            Суддю Сізова Д.В., який проінформував збори суддів про те, що після 31 грудня  2014 року спливає термін його повноважень як слідчого судді і запропонував обрати суддю Бутенка Д.В. слідчим суддею, на період з 01 січня 2015 року до 30 червня 2015 року (включно), оскільки це викликано тим, що у судді Сізова Д.В. закінчився більш ніж річний термін повноважень в якості слідчого судді, а суддя Кузьмінський О.В. станом на 29 грудня 2014 року не приведений до присяги і після приведення до неї він має підготуватися протягом декількох місяців для додаткової роботи на посаді слідчого судді. Заперечень від інших суддів не надійшло.    

Голосували:

«За» - одноголосно.

«Проти» - 0.  

 

Вирішили:

 

Обрати суддю Липоводолинського районного суду Сумської області Бутенка Дмитра Володимировича слідчим суддею Липоводолинського районного суду Сумської області, який здійснюватиме повноваження з судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальних провадженнях на строк з 01 січня 2015 року по 30 червня 2015 року (включно). На період часу з 01 січня 2015 року по 30 червня 2015 року при відсутності на роботі слідчого судді Липоводолинського районного суду Сумської області Бутенка Дмитра Володимировича з різних причин (в тому числі, перебування його у відрядженні, у стані тимчасової непрацездатності, у відпустці тощо), а також у інших випадках, коли розподіл справ на цього суддю не проводиться згідно з Положенням про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України від 26 листопада 2010 року № 30), обрати слідчим суддею Липоводолинського районного суду Сумської області Сізова Дмитра Володимировича.

 

 

 

 

Голова зборів                           ______________   Д.В. Бутенко

                                                     

            Секретар зборів                       ______________  О.В. Кузьмінський